Jednodnevni Izleti

Galerija fotografija

Pozivamo vas na jednodnevne izlete u organizaciji Taste of Adriatic! Izleti su temeljeni na broju od osam do deset osoba, ali moguće je organizirati i individualne izlete, samo za jednu ili dvije osobe! Sve ture počinju s Opatijske rivijere.

Nudimo vam:

1. OKUS LIBURNIJE – Walking tour u Rukavcu
Pješačka tura u Rukavcu približava baštinu liburnijske kuhinje, ali također nudi uživanje i puno zabave! Na ovoj turneji ćete kušati neke od ponajboljih domaćih rakija, prije posjete Muzeju zvončara. Zvončari su dio lokalne tradicije koja seže unazad stotine godina. Naši gosti sudjeluju aktivno na ovom izletu, od pripreme šparoga, učenja sommelierstva maslinovog ulja, sve do izrade učkarske salate, sve u Agroturizam Manjon!
Uključeno u izlet: Ručak u Manjonu; Interaktivna radionica (kuhanje i / ili učenje boćanja), degustacija vina, posjet Muzeju zvončara, javni prijevoz autobusom

Cijena po osobi: 33 € / Svake nedjelje

2. SJEĆANJA NA NAŠE BAKE – Walking Tour u Kastvu
Gradić Kastavnas čeka sa stoljetnom kulinarskom tradicijom. Hodamo kamenim ulicama staroga grada, diveći se crkvama i kućama obrtnika i trgovaca. Posebno ćemo stati kod stare peknjice i bačvarije, gdje ćemo pokušati autohtono kastavsko vino belicu. Obilazimo Kastavske spomene, trgovinu punu domaćeg i organskog maslinovog ulja, vina, rakije, med, marmelada. Kratki hod od starog grada Kastva dovesti će nas u restoran Pepe Nero, mjesto gdje ćemo uživati u bogatim okusima. Svježe, organsko, tradicionalno, domaće - to je za ono što ovo mjesto je poznato!
Uključeno u izlet: Ručak u Pepe Nero; degustacija vina; obilazak Kastva, vožnje javnim autobusom

Cijena po osobi: 32 € / Svaki utorak

Naprijed