Zato naš projekt sadrži i održivi razvoj zajednica, regionalni razvoj, međusobnu komunikacija ugostitelja i domaćinstava. Svjesni smo da stvarne mogućnosti za razvoj ovog oblika turizma, te drugih čimbenika vezanih za projekt, zapravo i nema granica.

Što vama nudimo?

Alex & Vedran

Naš put od prvobitne ideje otvaranja agencije odveo nas je na putovanje bez kraja. Upoznali smo se s mnogobrojnim ljudima, vlasnicima raznih agroturizama i obiteljskih domaćinstava, ruralnih kuća, vinarija, sirana, rakijarnica, uljara i mnogih drugih. Nije se bilo teško povezati s tim ljudima zbog njihove izrazite dobrovoljnosti i susretljivosti. Ljubav prema plodovima svog rada očarala nas je, energičnost i karizmatičnost domaćina je bez premca, a iskrenost u suradnji ocrtava se kao temelj uspješnosti. Naša agencija koja nudi enogastronomski užitak i ruralni doživljaj kreće na još duži put jer su nam mogućnosti velike kao nedostižni horizont. Rad na aranžmanima, razvoju i pospješnosti kvalitete, rad s ljudima i suradnicima, daje nam jedinstven uvid u smjer kojim se krećemo i tek sada, u potpunosti, shvaćamo da je ovo pravi cilj, i pravi izazov. Na tom putu vama, našim gostima, dajemo najbolju, najkvalitetniju, najizazovniju ponudu, ocrtanu u mirisima i okusima našeg voljenog zavičaja. Vodimo vas na sasvim posebno putovanje...

Aleksandar Peša

Mnogo toga me veseli u životu. Od dječje nespretnosti do ostvarenih ciljeva. Imao sam u životu cilj postati privatnik u autoprijevozničkoj industriji. Za to sam nastojao steći određene navike i spoznaje; no imati želju i realizirati istu su dvije različite stvari. Kako u životu biva, ishod mojih ciljeva je naišao na drastičnu prekretnicu. Odselio sam u veći grad i zaposlio sam se u jednoj firmi u kojoj sam odlučio da ću napredovati na razinama koje će mi omogućiti krajnje znanje i iskustvo da i sam se okušam u vlastitom poduzetništvu. Našao sam cimera te s njim zajedno uselio u moj novi stan. To poznanstvo pokazalo se krajnje produktivno i iz tog poznanstva, koje je kasnije preraslo u prijateljstvo, rodila se ideja koja me danas vodi i motivira da i dalje svoju inovativnost i sposobnost razvijam baš kako to volim i raditi. Tako je moj cilj, zajedno sa životom, okrenuo novo poglavlje. Moj novi prijatelj i ja dijelili smo različita iskustva i poglede na život i okolinu u kojoj se nalazimo, ali smo vrlo brzo naišli na zajedničku osobinu, jer obojica smatramo da naše ideje i inovativnost najbolje dolaze do izražaja kada imamo mogućnost da ih sami usmjeravamo.

Natrag

Naprijed