Ruralne Kuće Zelena Vrata

Opis

Detalji i Fotografije

Gdje završava svijet interneta, ceste i buke, započinje svijet šume, tišine i drvene fantazije Zelenih vrata! Četiri prostrane brvnare s 4.500 četvornih metara okućnice savršeno se stapaju s goranskim lugovima podno Bitoraja. U blizini mjesta Vrata, neposredno uz Fužine, već sama vožnja putevima do ovog zabačenog kutka odaje dojam pravog goranskog ugođaja. Ruralna Kuća SirotnjakTravnate površine ljeti i snježni pokrivač zimi kao da nas vraćaju u vremena kad je paljenje prvih petrolejki označavalo vrijeme za počinak, a jutarnje zrake sunca pozivale na ustaljen ritam života. A sve to samo pet kilometara od ubrzanog svijeta današnjice!

Kuće su u potpunosti izrađene od drva. Svaka kuća okružena je prostranom travnatom okućnicom pogodnom za igru djece (i odraslih) i druge aktivnosti, te voćnjakom. Kuće se mogu iznajmiti pojedinačno ili u kompletu pa sukladno potrebama može se smjestiti do 32 osobe. Idealne su za obiteljski odmor, ali i druženje s prijateljima, kao smještaj za avanturiste koji će svoju dozu adrenalina potražiti među brojnim aktivnostima Gorskog kotara, a odlično će poslužiti i za team-buildinge i druge aranžmane.

Unutrašnjost opčinjava jednostavnošću i prostranim rješenjima. Svaka kuća ima tri sobe, te mjesta za šest osoba. Pročelja kuća skladno se poistovjećuju s interijerom, davajući tako drveno okruženje, sa svim relativno nužnim blagodatima suvremenog doba. Uz peć na drva i opremljenu kuhinju, gosti će uživati u izvorskoj vodi koja se doprema iz obližnjeg Belog sela.

Od prirodnih atrakcija tu su brojna jezera, izvori, špilja „Vrelo“, a u bližoj i daljoj okolici možete uživati u aktivnostima kao što su paintball, biciklizam, planinarenje, skijanje, klizanje, jahanje. riding.

Natrag